En sen ostbricka




Ja, här kommer den: OSTBRICKAN... åter igen fast samtidigt ny!
Och bäst av alla ostar var, på första plats: Buffelmozzarellan, direktimporterad från Italien. Wow.. jag visste inte att Mozzarella kunde vara så grymt gott.. lite olivolja, salt å pepper.. mumm mumm mumm.
På andra plats den tredje osten och på tredje osten den andra platsen och sen fjärde osten glömde jag bort..
Kanske kommer ett blogginlägg lite snabbare nästa gång.
Håll ut. puss å kram

Igår scones, nu en enkel nattmacka


Idag var det min sista semesterdag. Nu sitter jag här i soffan och ser tillbaka på en härlig semester. Ne, ja ser inte tillbaka så mycket utan ser på tennis och äter en enkel nattmacka med kaffe till.
Igår hade vi en väldigt mysig kväll med besök av min bästa syssling Karin, vi åt scones och pratade om allt.
Imorgon ska jag sammanfatta min semester med att inte göra någonting alls.. precis så som ja gjorde på min semester! Underbart!

En enkel nattmacka


En enkel rutig kokbok

Gourmetmiddag


Då var det dax igen. Årets gourmetmiddag 2010 med Sarah & Emanuel.

Till förrätt serverade vi Olles kräftsoppa (med färska flodkräftor, eller var det signalkräftor?.. inte havskräftor ivf.)
Varmrätten bestod av oxfilé, gratinerad kantarell- och potatisbakelse och en syrlig rödvinssås.
Efterrätten var en hemmagjord vaniljglass med svenska jordgubbar.
Vickningen är på söndag och består av fyra olika ostar och marmelad från de finaste saluhallarna :)

Här kommer ett foto ni kan rama in och visa för barnbarnen!



RSS 2.0