Föllåt föllåt föllåt









Jag är hemskt ledsen. Jag glömmer ibland att jag har en blogg. Det här är inte ok. Här lovar man en uppdatering, det skulle jag inte gjort. Inte ok alls. Negativt.
Så.. istället för att lägga upp fler bilder på tidigare inlägg lägger jag upp en hög med vinterbilder från förra vintern. Jag är ju en av den där promillen som faktiskt gillar vintern.. eller gillar å gillar.. vissa säger att jag är smått besatt. Men det vet ni ju.
Idag har vi gått på promenad med vänner, ätit lunch i hagaparken med vänner, druckit kaffe hos vänner, sett lite film med vänner. Jag kom även på kl 22:13 att jag skulle göra en potatissallad till rostbiffen jag köpt. Den blev väldigt god.
Jag ska inte lova mer nu, men ska bli bättre att komma ihåg att jag har en blogg. Nu ska jag lägga mig och sova.
Godnatt

Fler bilder från helgen...


...inom kort!

Pink Monday




Måndag 4 oktober: L E D I G ! Riktigt skönt. Dagen började med en mysig familjefrukost. Noelle fick bara äta mjölk, kan låta lite taskigt men hon får inte äta annan föda. Till frukosten visade dom Ryder Cup på tv.. inte heller helt kass. Efter någon timme i vaket tillstånd begav vi oss till Bromma Blocks (för er som inte vet vad det är, goole..). Vi ville bara se vad dom skapat, inte köpa bara kolla.

I helgen var vi i köping och hälsade på ma & pa, vi han även med att plocka svamp i trattisdalen med bästa vännerna sundström. Vi var inte längre fyra stycken utan sex stycken (!!). Det gick faktiskt bra. Smådamerna verkade trivas. Noelle tyckte nog det var ganska skönt med frisk luft mellan gråten. Svamp då.. jo vi hittade lite.
Då var det dags och ställa klockan på 07:15 pip.

RSS 2.0