sthlm åland spelning lite sömn sthlm

 

I helgen var jag på Åland och spelade musik med cazart och ioseb. Det var en trevlig helg med lite sömn. Jag ska faktiskt gå och lägga mig nu.

 

Bilderna är tagna på söder samt mot slussen ca 05:45 lördag morgon.

 


Tre - Läder (what)?

 

Man kan kalla det för läder, en treårig bröllopsdag. Ja tycker det räcker med tre år, alltså att kalla det för tre år.. inte läder.. ni fattar :)  Idag har jag å Jenny varit gifta i just så många år. Jag älskar henne.

 

 

Här bjuder jag på en förbluffande, magnifik, sällsynt gifanimering.

 

ps. jag har haft en liten bloggsvacka.. kanske blir bättre nu. ds.


disco disco

Detta blir nog mitt enda verk av en tecknad discogubbe i vit helkroppsdress -70.

tillbakablick från året 2005..


...året när resorna stod i centrum. Frankrike (nice), Usa, Mexiko, Kanada, Finland, London, Egypten och svenska fjällen.

Här kommer en tillbakablick från den tiden:















sista desperata försöket...


...att hitta någon svamp. Som ni ser på bilderna blev det inte så mycket svamp. Det blev mer en fin promenad i skogen med riktigt mycket kaffe, hönökaka och chokladkaka. Vädret var med oss hela tiden.. tack för det!





kreativ hörna..


..091005 ca 23:45 hemma hos familjen Wågenberg.



kaffe Kopi Luwak


I fredags fick jag, fru och Anna äran att vara med när joel öppnade sin lilla lilla påse med ett av världens dyraste kaffe, Kopi Luwak ca 7000kr /kg (ni hörde rätt..).

Kaffebären äts tydligen av ett pälsdjur (luwak) någonstans i Indonesien, i magen på djuret bryts endast fruktköttet ned av Luwaken. När sedan djuret bajsar en skvätt så kommer det ut fina kaffebönor i bajset som befolkningen tvättar och tar hand om (hur dom kom på att man kan ta hand om bönorna och göra kaffe av dom vill jag knappast veta).

Då var det dax, joel öppnade påsen med de rostade bajsbönorna och malde ner dom i sin riktigt fina kaffekvarn. Det blir sex koppar kaffe för ca 350kr. Kaffet luktade väldigt gott och när man sedan får provsmaka en kopp då brister det för mig.. nee inte riktigt, men ja tycker kaffet var väldigt gott. Det står att det ska vara en lätt jordig och len smak. Ja vet inte riktigt hur jag ska beskriva smaken men den var riktigt fyllig och god. Prova!
Tack Luwaken och Joel såklart!!





RSS 2.0