Stockholmskebab


Igår köpte vi Sallad och Kebab från ett pizzahak i Sundbyberg. Jag köpte en kebabrulle och blev lite smått förvånad när jag såg denna underliga kebabrullelåda.. har ni bloggläsare sätt en sådan någon gång?? Eller kan denna pizzeria vara först med en sådan i hela Sverige??


En bild till grannarna:

Stockholmsvinter


nu fattas det bara någon decimeter snö så är jag helt nöjd. Så här skulle det vara varje vinter.
Något säger mig att personen som äger bilen på bilden inte har så stor lust att skotta fram den. Jag hade nog tyckt det var rätt skoj.


Bräcke i Jämtland


Jag har suttit på ett X2000 tåg en stor del av dagen.  Sitter man på ett tåg kan man faktiskt göra en del saker. Försöka jobba, äta mat, dricka kaffe, läsa en tidning/bok, äta godis och kolla på film. Man kan se filmer som jag inte (till100%) skulle släpa hem till Fru.

Nu ska jag läsa i en bok. Sen skulle sömn vara skönt, jag sov faktiskt inte på tåget.. något som jag annars brukar göra.





Rea, sushi och yakiniku


Idag åkte jag å fru till solna centrum på dagen, det var ordentlig rea märkte vi. Då måste man ju shoppa loss, ellerhur!? Kolla vad vi hittade.. 7kr!! Ett förbluffande pris på en plastslaskare eller vad man kallar det...


...det var inget att snacka om, bara att köpa på en gång. Det var riktigt tur att vi köpte den på Åhléns (även om vi inte hade tänkt att köpa en sådan), när vi gick in på Clas Ohlson lite senare gjorde vi den makabera upptäckten.. 12kr tog dom för en likadan... vansinne! Vart är världen på väg???



Efter vår lilla shoppingtur med ordentliga fynd.. eller ivf ett ordentligt fynd var det dax att äta mat.
Sushi och yakiniku blev det på sushi king i Solna Centrum, väldigt gott faktiskt.


Jag tog en slags blandning av sushi och yakiniku. Mina tankar när vi åt sushi gick oavkortat till min och marcus resa för typ två år sedan när vi åkte till norge för att bestiga norra europas högsta berg Galdhøpiggen (2 469 m över havet).. och nu undrar ni säkert varför jag tänker på det när jag äter sushi.. JO, kika Japanen nedan som vi träffade på toppen och som faktiskt satt och åt Sushi där.

 

Vilken härlig Japan, vi hade ju med oss mackor och choklad till toppen skapligt svenskt :).
Efter maten åkte vi till Jennys bror jakob på söder. Riktigt trevligt å träffa han. Här kommer en bild från hemresan, vi sitter i en mysig hiss med två sittplatser i.


Nu ska jag fortsätta och njuta av lördagen.



Blev akut sugen på fjällen


Dessa bilder tog jag vintern 2004 i kittelfjäll. Jag ivf blir riktigt sugen på att åka snowbord. Eller varför inte skidor?? Tanken har faktiskt slagit mig. Vad tycker ni.. ska jag testa skidor i vinter eller ska jag hålla mig till snowboard? Har man uppnått åldern för att gå över till skidorna?

Jag vill oxå passa på att utbringa ett fyrfaldigt hurra till mina bästa vänner som idag fick en liten flicka. Mäktigt!!


oj oj oj . . .


Vad ska man säga mer än, oj oj oj? När jag öppnar dörren till vår lägenhet möts jag av följande. En hänförande.. nästan magisk lukt av nybakat bröd. Ja, det stämmer.. fru hade gjort färskt bröd. Morotsbröd och grahamsbröd. Jag som älskar nybakat bröd. Är det något som ska ligga där i skålen ist för godis till en film så är det morotsbröd. Och inte bara det, hon hade gjort mat oxå.. såklart. En potatis- och broccolisoppa. Ja behöver inte använda mer superlativ nu för att beskriva att allt var jättegott! Ett smörigt inlägg??.. okey, låt gå.
Nu ska jag köra fru till gymmet.

Här kommer såklart en bild på mästerverket.


Söndagsfrukost


Dagens sena söndgsfrukost innehöll följande: Scones (skinka, ost & morsans marmelad), Kefir (flingor med banan), Ägg, apelsin, vatten & kaffe. Sen har det smygit sin in lite After Eight i bilden. Inte helt fel.
Nu ska jag städa köket innan fru kommer hem.



lördagtrött


Sitter här och segar ner mig framför datorn.. bloggen verkar vara igång igen.. vardagen är igång.. allt verkar rulla på som vanligt.
Imorgon är det söndag.. innebandymatch.. en annan del av köping börjar.. kan säkert bli lite kul. SEN på måndag... vet ni vad som händer då!!! WIIII.. vardagen börjar igen. Jo.. det är sant. Bara bita ihop.
Allt jag har att komma med denna gång är två bilder som ja satt här och gjorde under min sega stund..

Till Sofia (ett inlägg endast till dig)


Hej Sofia, när du skriver som du gör kan jag inte motstå att skriva ett blogginlägg :) Jag är från mitt djupaste hjärta ledsen att jag slarvat med bloggen. Måste vara långtråkigt där hemma.. korsord går ju inte alls upp mot bloggar. Eller?
Hoppas du hinner se detta innan du föder föresten..

Jag å Jen var i Köping i går kväll och natten till idag. Vi grattade fadern en skvätt. Trevligt värre. God mat, fruktsallad å kaffe.

Hoppas kotten vill ut snart.. för din å Fredriks skull :-)
Det kommer gå kanon, har en känsla för det. Vore så roligt att ses snart igen! I örebro eller Sthlm.

Det enda jag kan göra nu är att ge dig tre vinterbilder.. roligare blir det inte. Ni andra får också kolla.

Kramar i massor även härifrån. Jen hälsar så mycket till dig å Fredrik!

 


 


RSS 2.0