Fensterputzer


Är verkligen våra fönster så skitiga? Vi ser ju ut.. eller hur jenny?.. hyffsat ivf.. eller? Förra gången jag skulle tvätta våra fönster var i vintras, jag tror vår termometer visade -18 grader. Vad tänker man med? vad tänkter JAG med? Efter första draget med fönstersvampen på ytterfönstret fryser vattnet fast på fönstret. Hjälp vad pinsamt.. hur kan jag ens tänka tanken? Att tvätta fönstren mitt i vintern? Kallaste vintern på bra länge desutom.
Jag skriver bara en sak till i detta blogginlägg; -Idag måndagen den 30 augusti 2010 gick det betydligt bättre att tvätta fönster!


Först mozart sen bibimbap


Fredag 2010-08-27. Idag var vi på BVC. Huvudet växer, kroppen växer, både på längden och tjockheten. Bra jobb Noelle!
På vägen hem från BVC stannade vi på en chokladaffär som säljer dyr choklad, dyrt kaffe och dyrt te. Dom har säkert några billiga saker oxå. Vi köpte Espresso till mig, en drickbar choklad till Jenny (Vill du ha med socker i?, Ja, han frågade om Jenny ville ha socker i sin choklad...), sen köpte vi två Mozartkulor 10kr styck. En perfekt förrätt innan vi skulle äta lunch.

Till lunch blev det sushi till Jenny och Bibimbap till Jonas. Förra gången jag skulle köpa sushi sa jag till mig själv att nästa gång jag köper sushi ska jag inte köpa sushi utan BIBIMBAP.. hah.. bara för namnet. Men det var gott! (ni som äter bibimbap varje vecka tycker säkert att jag låter bonnig).

nora Noelle


Hej, kommer ni ihåg mig? Helt otroligt, jag hade (helt ärligt) glömt bort hur man bloggade.. riktigt pinsamt.
Jag kanske kommer börja blogga lite igen, det är ju faktiskt rätt kul. Fast det blir som tidigare, mer bilder än text.

Sen jag var här sist och bloggade har jag blivit pappa. Känns verkligen lägesen :)
Kanske kommer skriva lite om livet som pappa.. not, det finns ju redan pappabloggar, ni får läsa dom. Men visst kan ja skriva lite då och då om livet som pappa. Eller ja får se.

Här kommer en bild på Noelle ivf. Hon ligger på soffan och sover.

Håll i er till nästa gång. Adjö



RSS 2.0