Middag 14:00 till 02:00


Igår blev det några timmar i köket med goda vännen och kockkollegan Emanuel.. planering från 14:00 och i köket från ca 17:00 till 01:00.
Resultatet blev följande.

Förrätt: Moulesås med musslor samt ört- och vitlöksbröd.


Huvudrätt: Oxfilé (från den finaste saluhallen), sötpotatisgratäng med purjolök och västerbottenost m.m. Smörstekta kantareller med vitlök och grädde. Mustig rödvinssky, rostad tomat och en kall bea.


Efterätt (på bilden uppäten): Crème brûlèe av mörk choklad och björnbärssås (färska björnbär kokade med råsocker samt vaniljstång).


Vickning: Tre sorters franska ostar samt dinkelkex, vildbärsmarmelad, persikamarmelad och så vindruvor.


Vad tycks?

Kommentarer
Postat av: anna

sweet mother of all that's pure and holy!!

2009-09-26 @ 22:27:22
URL: http://annawesterlund.blogspot.com
Postat av: anna

sweet mother of all that's pure and holy!!



men nästa gång, bjud in oss oxå, okej? joel kan behöva gå en matlagningskurs hos er två gourmeter;)

2009-09-26 @ 22:37:10
URL: http://annawesterlund.blogspot.com
Postat av: anna

oj nu blev det visst dubbelt här... men det är bara för att du ska förstå hur impad jag är!!:)

2009-09-26 @ 22:38:17
URL: http://annawesterlund.blogspot.com
Postat av: wågen

Själv åt jag pizza!!

2009-09-26 @ 23:02:39
Postat av: Jonas

haha roliga utryck Anna. Ja joel får gå en matlagningskurs. Men då är det en fördel om han tycker det ska bli kul å laga mat :-) Ses imorgon

2009-09-27 @ 00:02:45
Postat av: Jonas

ja du farsgubben, pizza är inte heller helt fel. Åt du möjligtvis en vegetariana eller en quattro stagioni??

2009-09-27 @ 00:04:17
Postat av: jenny

fantastiskt! makalöst! enastående!

2009-09-28 @ 14:31:47
URL: http://vardagsglimt.blogg.se/
Postat av: Mysan

Jag är mållös. Över hela upplägget.

Lyx så in i bängen.

2009-09-29 @ 13:20:27
URL: http://mysanb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0