Middag 14:00 till 02:00
Igår blev det några timmar i köket med goda vännen och kockkollegan Emanuel.. planering från 14:00 och i köket från ca 17:00 till 01:00.
Resultatet blev följande.
Förrätt: Moulesås med musslor samt ört- och vitlöksbröd.

Huvudrätt: Oxfilé (från den finaste saluhallen), sötpotatisgratäng med purjolök och västerbottenost m.m. Smörstekta kantareller med vitlök och grädde. Mustig rödvinssky, rostad tomat och en kall bea.

Efterätt (på bilden uppäten): Crème brûlèe av mörk choklad och björnbärssås (färska björnbär kokade med råsocker samt vaniljstång).

Vickning: Tre sorters franska ostar samt dinkelkex, vildbärsmarmelad, persikamarmelad och så vindruvor.

Vad tycks?
Kommentarer
Postat av: anna
sweet mother of all that's pure and holy!!
Postat av: anna
sweet mother of all that's pure and holy!!
men nästa gång, bjud in oss oxå, okej? joel kan behöva gå en matlagningskurs hos er två gourmeter;)
Postat av: anna
oj nu blev det visst dubbelt här... men det är bara för att du ska förstå hur impad jag är!!:)
Postat av: wågen
Själv åt jag pizza!!
Postat av: Jonas
haha roliga utryck Anna. Ja joel får gå en matlagningskurs. Men då är det en fördel om han tycker det ska bli kul å laga mat :-) Ses imorgon
Postat av: Jonas
ja du farsgubben, pizza är inte heller helt fel. Åt du möjligtvis en vegetariana eller en quattro stagioni??
Postat av: jenny
fantastiskt! makalöst! enastående!
Postat av: Mysan
Jag är mållös. Över hela upplägget.
Lyx så in i bängen.
Trackback